Uw accommodaties verhuren

 

Bent u tevreden over het aantal aanvragen via uw eigen site? Of heeft u het idee dat u er nog meer uit kunt halen? En als u dan meer aandacht zoekt dan is dat weer via een dure externe partij met hoge commissies?

Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat u opziet tegen dure mediacampagnes! Wij zijn 'Vakantiewoning te huur' en wij zetten ons in voor professionele zelfstandige verhuurders van vakantiewoningen die opzoek zijn naar meer bereik en de nadruk willen leggen op kwaliteit.

Ons concept is heel simpel. In je eentje kan je niet zoveel als samen. Daarom willen wij het woningaanbod van alle kwalitatieve verhuurkantoren op één plek samenbrengen en ervoor zorgen dat die plek in heel Nederland een begrip wordt.

'Vakantiewoning te huur' is een collectief van uitsluitend betrouwbare verhuurkantoren die daar kwalitatieve vakantiewoningen aanbieden en gezamenlijk het concept ondersteunen zodat dit collectief kan concurreren op landelijk niveau.

Bent u een professional die het exclusieve recht heeft om vakantieaccommodaties te verhuren, dan is vakantiewoningetehuur.nl de vakantieportaal voor uw bedrijf. Uw aanbod wordt professioneel gepresenteerd aan vele duizenden potentiële gasten op onze website.

Vakantiewoningtehuur.nl zorgt voor de promotie van uw accommodaties op onze website. De website is geoptimaliseerd voor de diverse grote zoekmachines en wij zorgen voor diverse media- & reclamecampagnes.

Wij hebben deze site speciaal ontwikkeld voor de professionele verhuurorganisatie, zodoende hoeft u niet bang te zijn dat uw aanbod wordt gepresenteerd naast een particuliere aanbieder.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!